Online roulette

Roulette är spelet där en liten kulas placering avgör om du vinner eller ej. Spelet är ett av de mest förekommande på casinon runt om i världen och har även blivit ett väl besökt spel på nätet. Ett annat spel som är populärt på nätet är bingo.

Spelet består av en skål med ett rullande fat med 37 fack numrerade mellan 0 och 36. Siffrorna är växelvis färgade svarta eller röda. Spelarna ska sedan gissa vilket av facken som en kula som kastas kommer att hamna i. Man kan då gissa antingen på vilken färg siffran kommer att ha, om det blir ett jämt eller ojämnt nummer eller helt enkelt vilken siffra kulan kommer att hamna på. Man satsar sina marker på en spelduk som är numrerad med ett fält för varje siffra och även fält för den som satsat på färger eller jämna/ojämna nummer.

När man spelar roulette på nätet så gör man detta via någon av alla spelsidor som finns idag. Man kan på nätet precis som med onlinepoker spela flera spel på samma gång om man skulle vilja det och då på en kortare tid kunna spela flera spel. Dock kan allt för många spel på en gång göra det väldigt rörigt och man kan förlora en hel del på det.

Ett tips när man ska spela roulette på nätet är att man provar att spela några omgångar utan att satsa några pengar för att komma in i spelet. Dock så finns det inte så mycket taktik som ligger bakom spelet, utan i roulette är det helt slumpen som avgör om man vinner eller ej.